Studio Stradiot
+385 51 212 578
info@studiostradiot.hr

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Studio Stradiot!

Gdje smo?

Ordinacija dentalne medicine Studio Stradiot nalazi se u Riječkom neboderu u samom centru Rijeke, na Jadranskom trgu u Trpimirovoj ulici. U atraktivnoj se lokaciji ogleda i kvaliteta naših usluga. Ordinacija je uređena u modernom stilu, ali istovremeno stvara opuštajući ambijent kako bi se svi naši pacijenti osjećali ugodno i sigurno. Prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev dodatno doprinosi eleganciji ordinacije.

Usluge

Sa preko deset usluga na popisu, jedna smo od ordinacija koja može riješiti sve Vaše probleme. Bavimo se preventivnom i estetskom stomatologijom, zubnom protetikom i implantologijom, izradom mostova,ljuskica i krunica kao i liječenjem granuloma te dječjom stomatologijom. Svjesni smo važnosti održavanja oralne higijene pa pružamo usluge na najvišoj tehničkoj i estetskoj razini jer jedino tako možemo ostvariti željene i dugotrajne rezultate. 

Oprema i higijena

Vrhunska oprema je preduvjet za pružanje vrhunske usluge. Naša oprema i materijali sukladni EU standardima su jamac sigurnosti i higijene. Zubna ordinacija Studio Stradiot je opremljena najsuvremenijim dijagnostičkim i terapeutskim uređajima . Laserski uređaj ( kombinacija erbijum i neodim lasera ) koji se koristi kako za male kirurške tako i za parodontološke zahvate ali i za endodonciju i konzervativnu stomatologiju, RVG (radioviziografija), elektrokauteri i apex lokatori samo su dio naše bogate i visokokvalitetne opreme najeminentnijih svjetskih proizvođača. Radi vrhunskih higijenskih uvjeta, tu su još i kadice za dezinfekciju instrumenata ultrazvukom te potpuno automatizirani uređaj za sterilizaciju medicinskih instrumenata.Redovita biološka kontrola postupka sterilizacije pri Zavodu za javno zdravstvo u Rijeci jamči sigurnost svakom pacijentu. 

Naš tim

Iako predstavljeni na kraju, najvažniji dio ordinacije Studio Stradiot je naše stručno i ljubazno osoblje. Četveročlani tim sastavljen od visokoobrazovanih i iskusnih stručnjaka već dugi niz godina brine o dentalnim problemima naših pacijenata.

Dr. Zoran Dimitrijević  utemeljio je ordinaciju 1989. godine, a 1999. godine mu se pridružuje dr. Tamara Karleuša Stradiot.

Dr. Marko Končurat i prof. Alesandra Medved pojačavaju tim stručnjaka 2006. godine, a medicinska sestra Nataša Smajlagić zaposlena je u ordinaciji 2010. godine. Vođeni moralnim i profesionalnim načelima, u potpunosti se podređujemo svakom pacijentu i stavljamo mu na raspolaganje svoje bogato znanje.

Po čemu se razlikujemo?

Po prijateljskom i toplom pristupu pacijentima. Svakome od Vas pružamo individualni pristup te kroz uvodni razgovor dolazimo do problema, očekivanja i plana tretmana. Kvalitetna dijagnoza olakšava cjelokupni proces usluga. Zajedno s već spomenutom vrhunskom opremom i stručnim osobljem, na najugodniji mogući način rješavamo Vaše probleme.

Dobrodošli na stranice!

Sve informacije koje niste dobili u uvodnom predstavljanju možete pronaći na našim stranicama. Studio Stradiot će Vam također rado odgovoriti na pitanja poslana putem online upita.

Za ljepši osmijeh, Studio Stradiot!

BLOG

Pet vrsta hrane i pića koje najviše štete vašim zubima

Redovito četkanje i čišćenje zubnim koncem te zdrava prehrana recept su za dobro oralno zdravlje i blistav osmijeh. S druge strane,...

više

Kako pobijediti strah od stomatologa?

Posjet stomatologu nije nešto čega biste se trebali bojati ako se pripremite za njega i upoznate s mogućnostima bezbolnih zahvata.Strah od...

više

Važnost sline za vaše oralno zdravlje

Slina je jedna od onih životnih činjenica koje često nismo ni svjesni sve dok je ne izgubimo. Ljudi sa simptomima suhih usta moraju se nositi s...

više