Studio Stradiot | T/F. 051.212.578 | Kontakt

Naše usluge

Kombinirani radovi

Kombinirani radovi su stomatološki radovi pri kojima se kombiniraju fiksni i mobilni dio. Fiksni dio rada je onaj koji se trajno cementira na postojeće zube u dobrom stanju, a mobilni, ili pomični dio je onaj kojeg možete izvaditi iz usta radi boljeg održavanja oralne higijene, a postavlja se u područjima gdje nedostaju zubi (te je nemoguće staviti mostove, ili zbog određenih indikacija usaditi implantate).

Ovakvi radovi su prilično zahtjevni, ali su, što se tiče estetike i funkcionalnosti najbolje rješenje kod određenih slučajeva, kojim su zadovoljni pacijenti diljem svijeta, jer se konačni izgled niti malo ne razlikuje od potpuno prirodnog.

Najjednostavnije objašnjeno, kombinirani radovi su kombiniranje krunica ili mostova s protezama, a da se pri tome ne gubi niti na funkcionalnosti a niti na izgledu zuba. Nakon sanacije čeljusti ovakvim tipom radova, lakše ćete moći jesti i kvalitetnije probavljati hranu, jer je funkcija žvakanja u potpunosti zadovoljena, a osim toga vaš će novi osmijeh impresionirati sugovornike, samom činjenicom da se prijelaz sa mobilnog na fiksni dio ne primijeti.

Proces i informacije o radovima

Jednostavno objašnjen proces radova izgleda ovako. Najprije se cementira fiksni dio na postojećim zubima kako smo i spomenuli u uvodu, a zatim se proteza povezuje s fiksnim dijelom. Naravno, proteza se lako i redovito treba održavati (čistiti) pa ju možete izvaditi u bilo kojem trenutku (što je i poželjno napraviti iza obroka).

Također, ne morate se uopće brinuti oko izgleda tijekom smijanja ili govora jer su elementi kojima se proteza povezuje s krunicama i mostovima potpuno nevidljivi golom oku.

Zbog zahtjevnosti kombiniranja i visokih standarda u svijetu stomatologije, kombinirani radovi moraju biti izvođeni od strane vrhunskih i iskusnih stručnjaka te uz najbolju i najsuvremeniju kako stomatološku tako i tehničku opremu i materijale. Upravo je zato Studio Stradiot najbolji izbor za sve pacijente u što se možete uvjeriti i pregledom naše galerije fotografija.

Kombinirani radovi u Stradiotu

Za sve informacije o cjelokupnom procesu, obratite se našem ljubaznom osoblju koje će Vas upoznati s detaljima radova te odrediti realna očekivanja nakon pregleda.

Imajte na umu kako kombinirani radovi mogu biti rješenje za apsolutno sve Vaše probleme koji se tiču oralne higijene. Iskoristite stoga sve prednosti koje Vam nudi moderna i sofisticirana stomatologija.Galerija