Studio Stradiot | T/F. 051.212.578 | Kontakt

Vaši dojmovi

Mariag Carta

Dear Tamara, we have known each other for many years…

Ten years or maybe more… initially as a patient and doctor then as two friends…. What can I say, coming back to you is like coming home… the door is always open and you are always so special, always so welcoming …

Unfortunately we are not close and we have a long way to go…

but where can I find another Stradiot studio?

Professionalism, competence, skill and many, many smiles…. yes, smiles like mine

A hug and see you next time

vladimir.debeuc@gmail.com

Došao sam u ordinaciju dr. Tamara na preporuku prijatelja. Mogu se samo zahvaliti prijatelju što me preporučio. Strpljenje i požrtvovnost doktorice Tamare Karleuša Stradiot i doktora Marka Končurata su uistinu nevjerojatni. Odnos prema pacijentu i urednost su izvanredni. Uz to pridržavaju se svih covid mjera. Nakon svakog zahvata telefonski bi mi se obratili da li je sve u redu. Prošao sam mnoge ordinacije, ali nakon završenog tretmana, uvijek ću se vratiti kod dr. Tamare i dr. Marka. Svaka pohvala timu ordinacije Dental StudioStradiot.

Andrea-Eva Magaš Pavušek

U Studio Stradiot sam došla po preporuci prijatelja s jedanaestogodišnjom kćeri kojoj se trebala napraviti frenulektomija. Kako nam je objasnio ortodont, mogli smo se odlučiti ili za kiruršku (koja bi zapravo značila rezanje i šavove) ili za lasersku (kod koje nema niti noža niti šivanja). Izabrali smo, naravno, drugu opciju i iznimno smo zadovoljni izborom- ne samo zbog već navedenih prednosti, nego (i možda najvažnije) zbog izuzetnog strpljenja, topline i nježnosti s kojom su doktorica i doktor pristupili mojoj kćeri. Budući da joj je bilo prvi put da ima ikakav zahvat, bila je jako prestrašena, no doktori su zaista napravili sve da joj olakšaju i učine to iskustvo što bezbolnijim. Hvala im na tome!

Tjedan dana je prošlo bez imalo boli, a ona je već nakon dva sata zaboravila na to da uopće ima neku ranicu u ustima. Sada je spremna za aparatić! 🙂

Ilenia Sekulic

DR. Marko Koncurat je odličan stručnjak., divan prijatelj i divan umjetnik.u svakom smislu. Mene je jako usrecio . Nikada se nisam osjećaja tako ugodno i opušteno u stomatoloskoj ordinaciji nego kod Vas. Predivan ste team, super profesionalni, predani ali prvenstveno i topli i divni prijatelji. Svaka Vam cast, i tebi draga Tamara Karleuša, vidimo se ubrzo opet!:)

Jadranka Velkovski

Prema preporuci prijateljice prije par godina dosla sam u ordinaciju dr Tamare Stradiot.Strucnost, ljubaznost i predanost doktorice i cijelog njenog tima najjaci su razlozi zasto sam ostala njihov vjerni pacijent.Iznimno strucno i savjesno obavlja posao.Profesionalna a istovremeno vrlo ugodna, opustena i vedrog duha pa je u ovom slucaju boravak kod zubara jako ugodan.Same pohvale doktorici.Toplo bi je preporucila svima.

Kristinka Jovanović

Hvala dr. Tamari i dr. Marku sta su imali strpljenja samnom. Nakon sta su me saslusali i pregledali prepustila sam se njihovom radu i znanju. Bila je to jako njezna ruka. I odlicna kava na kraju.

Mama Vesna

Prvi karijesic se pojavio i nije bilo druge nego pripremiti petododisnje dijete za posjet stomatoloskoj ordinaciji i sjedanje u neomiljenu nam stolicu. Znao je da ce biti voznje na stolici, ogledalca, nekih pumpica sa vodom i zrakom, ali i da ce usta morati jako otvoriti, da zub trebati ocistiti i zatvoriti rupicu… i sve je proslo bez ijedne suze! Zahvaljujuci strpljenju drage nase doktorice Tamare, Borna je sa osmijehom na licu primio svoju “diplomu za hrabrost”. Hvala Studio Stradiot!

Marina Marić, marinamaric@gmx.at

Bok! Sve je super! Uzivam u novome izgledu, i svaki dan se veselim. Sada znam da kada se nasmijem, da mi je osmijeh nesta posebno. Tata je rekao da se vidi da ste pravi majstori,
Najvjerovatnije cu i ostale zube srediti cim malo vremena prodje. Želim se vama jos jednom zahvaliti, za predobar rad. Ja sam jako zadovoljna i prihvatila sam zube, kao da su moji, i kao da nikada nisam imala druge.

Suzana Derenčinović, s.derencinovic@obalagrupa.com

Dragi moji ljudi, pogotovo oni koji sanjate o osmjehu kojim ćete osvojiti svijet, a kojeg sad vješto skrivate iz vama, a i meni dobro znanih razloga, evo javljam vam divnu vijest: Postoji jedno mjesto u gradu gdje ćete dobiti ono što tražite, o čemu sanjate, što priželjkujete, ali se od straha ne usuđujete ni pomisliti da bi to mogli i dobiti. Tamo vam je sve vjerovali ili ne, kao u bajci : Od lijepo uređenih ordinacija, koje vam pri ulasku ulijevaju povjerenje do onog najvažnijeg, a to su ljudi. Veseli tim koji radi na tom mjestu je ekipa koju čovjek rijetko sretne, pogotovo u tako “bolnim”situacijama.
Na ulazu ili telefonu će vas dočekati Aleksandra – koja će se pobrinuti za sve vaše tekuće probleme, od termina naručivanja, savjeta, smještaja, kavice…
Nakon nje dolaze ono dvoje “opasnih” – Tamara i Marko, doktori stomatologije, odnosno oni koji će ispuniti vaše želje uz najmanju moguću bol, profesionalnost, znanje i osobni pristup svakom pacijentu, da ćete u svakom trenutku osjećati kao da vam čitaju misli i da ih oduvijek poznajete.
I tako bi ja mogla unedogled sa svojim hvalospjevima, da se čovjeku učini gotovo pa nemoguće. Zato ću vam samo prijateljski preporučiti: izaberite to mjesto, krenite bez straha, jer garantiram vam vlastitim iskustvom nakon svega izaći ćete “novi “, s onim što nam danas svima fali: osmjehom koji život znači. Otkrit ću vam “tajnu” gdje je to mjesto: Stomatološka ordinacija “Studio Stradiot”, Pomerio 21, Rijeka i na kraju samo da znate, prepoznati ću vas ako se negdje sretnemo, jer će nas otkriti zajednička ljepota osmjeha.
Srdačan pozdrav svima!

Katija, katija@limes.hr

Po prvi puta sam bila kod stomatologa dr. Tamare Karleuše Stradiot sa svojom curicom Alice koja ima 7 godina i to zato što je imala 3 karijesa. Jako smo bili zadovoljni samim pristupom i kompletnom uslugom.
Dijete je bilo oduševljeno plombama u boji i poklonom koji je dobila nakon popravka zubi kao nagradu. Dr. Tamara je za preporučiti uistinu svakom djetetu. Jako je temeljita, draga i smirena, uvijek ima vremena za odgovoriti na sva pitanja i sve lijepo objasni. Mislim da svako dijete kao i moje prevaziđe strah ako ga imalo ima.
Svaka pohvala radu dr. Tamari Karleuši Stradiot, stomatologu!

Indira

Dolazim kod Tamare jer je prije svega odličan doktor, uz to je brza, a ujedno i dobar psiholog. Suprug i ja smo napokon zaboravili na strah od zubara, a našeg sina od 5 godina zainteresirala je duhovitom i zanimljivom pričom o popravljanju zuba. Sama je osjetila trenutak da mu može plombirati zub. Na kraju nije htio sići sa stolice nego je stalno pitao: “Šta mi još imaš za pokazati?”. Od tada često pita kada ćemo opet kod Tamare i svakom se odlasku jako veseli. Cijela ekipa je ljubazna i simpatična i osjećam se dobro došla. Atmosfera je ugodna i opuštena sam kao da sam došla kod prijatelja a ne kod zubara.

Mirko Tomljenović, mirko.tomljenovic@hilti.com

Kao dugogodišnji korisnik usluga stomatološke ordinacije dr. Tamare Stradiot izraziti ću u nekoliko riječi moje impresije o istoj. Napominjem da su u toj ordinaciji na meni obavljeni mnogi zahvati, od onih uobičajenih i manje zahtjevnih pa do onih nazovimo kompliciranijima, tako da uistinu mogu dati opću sliku o ovoj ordinaciji.
Ono što mene osobno veseli (a vjerujem i veliku većinu nas) to je veseo i topao pristup djelatnika prema svakom pacijentu a o njihovoj kompetenciji i pristupu poslu da i ne govorim. Nakon ove rečenice mnogi će reći pa tako to i treba biti! Da, slažem se, uz napomenu „tako bi to trebalo biti”, ali eto u ovoj ordinaciji je upravo tako kako treba biti.

Naravno, u različitim životnim i inim situacijama uvijek smo na nekoj listi čekanja, pa jesi na redu pa nisi na redu i tako to. Eventualna čekanja na red u ordinaciji dr. Tamare Stradiot svedena su na minimum, a ako se isto unaprijed može predvidjeti uvijek vas ljubazno i na vrijeme obavijeste, tako da se imate vremena prilagoditi. Lokacija ordinacije u širem središtu grada je više nego zahvalna zbog lakog i sigurnog parkiranja u neku od obližnjih garaža. A isto tako i sam izgled ordinacije je oku ugodan i rekao bih veseo.
Sada kada pročitam ovih nekoliko redaka koje sam napisao zapitam se kako ja, poznato gunđalo, nemam bar sto primjedbi? Pa eto mi odgovora: Jednostavno nemam na što! I zato bez ikakvog „upitnika nad glavom” toplo preporučujem svakom ovu ordinaciju.

Morana Jokić

Veliko hvala Studiju Stradiot na pažnji i strpljenju pri popravku jednog dječjeg zubića, kojeg smo kod Vas obavili bez puno straha i problema a kuci smo otisli potpuno nasmijani i sretni!!!

struc. spec. inf. Tatjana Jurić

Studio Stradiot pronašla sam preko interneta. Prva stvar koju sam pregledala na stranici bili su korisnički dojmovi, vrlo su mi važne bile preporuke drugih ljudi. Zatim sam poslala upit mailom i ostala ugodno iznenađena brzinom odgovora. Nakon dogovorenog pregleda, u ordinaciji me je dočekala prijateljski raspoložena ekipa. Takva atmosfera je potrajala kroz naše druženje. Ekipa je iznad svega ljubazna, profesionalna, realna. Moja preporuka za sve ljude je studio Stradiot, vjerujte nećete požaliti. They make my dream come true! 🙂

Loriana Prenc

Studio Stradiot pronasla sam po preporuci prijatelja. Imala sam jedan hitan slucaj koji je trebalo rjesit sto prije, nazvala sam ih i vec za samo par sati su me primili. Također, brzo su rjesili moj problem i jako sam bila zadovoljna. Nakon toga bila sam jos nekoliko puta kod njih i stvarno su svi super, ugodna je atmosfera i sto je najbitnije znaju svoj posao. Preporucila bi ih svima!