Studio Stradiot | T/F. 051.212.578 | Kontakt

Vaša pitanja

Kolika je garancija na radove?

Garancija je od tri do pet godina (ovisi o tipu rada), uz uvjet da pacijent dolazi na kontrole minimalno svakih šest mjeseci (kod posebno zahtjevnih radova učestalost kontrola preporučuje stomatolog).

Koji se materijali koriste pri radu?

Koristimo materijale po najvišim svjetskim standardima, a tijekom rada sva su pomoćna sredstva (čaše, sisaljke, igle, salvete…) za jednokratnu upotrebu.
Proizvođači: Astra Tech Dental, Argos, 3M, Kuraray, Ultradent, Voco, Ivoclar Vivadent, GC, Bien Air, Cattani,Kodak, Galbiati.

Koliko dugo traje izrada pojedinog rada?

Ovisi o tipu rada koji treba izraditi, ali kod svih opsežnijih radova pacijent je tijekom terapije opskrbljen provizornim radom (mostom ili protezom).

Kakav oblik sterilizacije koristite?

U ordinaciji se svaki pojedini instrument nakon uporabe sterilizira u autoklavu.

Postoji li mogućnost organiziranog smještaja?

Ordinacija surađuje s hotelima, apartmanima i iznajmljivačima soba i u svakom trenutku smo vam spremni pomoći oko smještaja, ovisno o potrebama i sklonostima svakog pojedinog klijenta.

Postoji li mogućnost izrade RTG snimaka u ordinaciji?

Ordinacija je opremljena zubnim rtg uređajem i opremom za digitalnu radioviziografiju za izradu digitalnih rtg snimaka. Za izradu digitalnih panoramskih snimaka surađujemo s ustanovom specijaliziranom za njihovu izradu koja se nalazi u blizini zubarske ordinacije.

Radite li subotom?

Subotom radimo samo uz prethodni dogovor

Dodatni sadržaji

Za osobe koje u Rijeci ostaju više dana i žele se maknuti iz središta grada, posjetiti i doživjeti okolicu Rijeke, zabaviti se na poseban način, preporučamo https://gorskikotar.hr/ ,a za osobe koje žele kombinirati odmor i opuštanje uz usluge naše ordinacije preporučamo https://lando.hr/destinacije/kvarner