Studio Stradiot | T/F. 051.212.578 | Kontakt

O nama

U modernom i opuštajućem ambijentu, uz primjenu visokih higijenskih i sigurnosnih standarda, nudimo vam najvišu razinu usluga – preventivna, konzervativna, pedijatrijska i estetska stomatologija (izbjeljivanje zubi i sl.), zatim endodontski i parodontološki tretmani te zubna protetika na visokoj tehničkoj i estetskoj razini, kao i implantološki postupci (Astra Tech i Nobel Biocare implantatima) zahvaljujući potpunoj opremljenosti za izvođenje ovakvih kirurških zahvata.

Trudimo se zadržati individualni pristup svakom našem pacijentu. Kroz razgovor i upoznavanje tijekom prvog pregleda nastojimo uskladiti želje pacijenata s mogućnostima koje moderna stomatologija nudi, uz poštivanje svih medicinskih i stomatoloških indikacija za svakog od naših pacijenata ponaosob.

Zubna ordinacija je opremljena najsuvremenijim dijagnostičkim i terapeutskim uređajima poput digitalne RVG – radioviziografije, laserskog uređaja (Lightwalker– www.fotona.com ) za parodontološke i sve ostale tretmane koji se rade laserom, elektrokautera, nekoliko apex lokatora i sl. U radu s pacijentima koristimo opremu i materijale sukladne EU standardima renomiranih japanskih, američkih i europskih proizvođača (Fotona Lightwalker laser zadnje tehnologije, GC, 3M, Vivadent, Astra tech,Nobel Biocare, Planmeca itd.).

Potpuna sigurnost pacijenata i visok higijenski standard prioriteti su naše stomatološke ordinacije kojeg postižemo korištenjem potrošnog materijala isključivo za jednokratnu uporabu, kadice za dezinfekciju instrumenata ultrazvukom te potpuno automatiziranog uređaja za sterilizaciju medicinskih instrumenata (Autoklav) druge generacije. Također, svaka tri mjeseca vrši se biološka kontrola postupka sterilizacije pri Zavodu za javno zdravstvo u Rijeci.