Studio Stradiot | T/F. 051.212.578 | Kontakt

O nama

Kratki pregled

Gdje smo

Ordinacija dentalne medicine Studio Stradiot nalazi se u Riječkom neboderu u samom centru Rijeke, na Jadranskom trgu u Trpimirovoj ulici. Osim straktivne lokacije, kvaliteta naših usluga ogleda se i u recenzijama naših zadovoljnih pacijenata. Ordinacija je uređena u modernom stilu, ali istovremeno stvara opuštajući ambijent kako bi se svi naši pacijenti osjećali ugodno i sigurno. Prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev dodatno doprinosi eleganciji ordinacije.

Usluge

Sa preko deset usluga na popisu, jedna smo od ordinacija koja može riješiti sve Vaše probleme. Bavimo se preventivnom i estetskom stomatologijom,parodontologijom, zubnom protetikom (izradom mostova,ljuskica i krunica), implantologijom ,  kao i endodoncijom (liječenjem granuloma) te dječjom stomatologijom. Svjesni smo važnosti održavanja oralne higijene pa pružamo usluge na najvišoj tehničkoj i estetskoj razini jer jedino tako možemo ostvariti željene i dugotrajne rezultate, kakve od nas očekuju naši pacijenti i koji mogu zadovoljiti nas kao terapeute.

Oprema i higijena

Vrhunska oprema je preduvjet za pružanje vrhunske usluge. Naša oprema i materijali sukladni EU standardima jamac su sigurnosti i higijene. Ordinacija dentalne medicine Studio Stradiot, opremljena je najsuvremenijim dijagnostičkim i terapeutskim uređajima . Laserski uređaj ( kombinacija erbijum i neodim lasera ) koji se koristi kako za male kirurške tako i za parodontološke zahvate ali i za endodonciju i konzervativnu stomatologiju, RVG (radioviziografija), elektrokauteri i apex lokatori samo su dio naše bogate i visokokvalitetne opreme najeminentnijih svjetskih proizvođača. Radi vrhunskih higijenskih uvjeta, tu su još i kadice za dezinfekciju instrumenata ultrazvukom te potpuno automatizirani uređaj za sterilizaciju medicinskih instrumenata.Redovita biološka kontrola postupka sterilizacije pri Zavodu za javno zdravstvo u Rijeci jamči sigurnost svakom pacijentu.

Naš tim

Najvažniji dio ordinacije dentalne medicine Studio Stradiot čini naše stručno i ljubazno osoblje. Osnovu tima čine visokoobrazovani i iskusnih stručnjaci koji već dugi niz godina brinu o dentalnim ( zubnim ) problemima naših pacijenata.

Dr. Zoran Dimitrijević utemeljio je ordinaciju 1979. godine, a 1999. godine pridružuje mu se dr. Tamara Karleuša Stradiot, koja 2012. godine (kada dr. Dimitrijević prestaje sa radom) postaje i voditeljica našeg dentalnog tima.

Dr. Marko Končurat pojačava tim stručnjaka 2006. godine.

Tijekom godina uspješno sudjelujemo u edukaciji dentalnih asistenata kao i dentalnih higijeničara koji sudjeluju u našem radu.

Po čemu se razlikujemo

Po prijateljskom i toplom pristupu pacijentima. Svakome od Vas pružamo individualni pristup te kroz uvodni razgovor nastojimo sagledati Vaše probleme i Vaša očekivanja da bi zajednički donijeli prikladan plan terapije. Kvalitetna dijagnoza olakšava cjelokupni proces usluga. Zajedno sa već spomenutom vrhunskom opremom i stručnim osobljem, na najugodniji mogući način rješavamo Vaše probleme.

Dobrodošli na našu web stranicu

Sve informacije koje niste dobili u uvodnom predstavljanju možete pronaći na www.studiostradiot.hr (našoj web stranici). Dental Studio Stradiot će vam također rado odgovoriti na pitanja poslana putem online upita, kao i putem fb upita (fb – dental studio stradiot)

Za ljepši osmijeh, Studio Stradiot!