Studio Stradiot
+385 51 212 578
info@studiostradiot.hr

Kratki pregled

Gdje smo?

Ordinacija dentalne medicine Studio Stradiot nalazi se u Riječkom neboderu u samom centru Rijeke, na Jadranskom trgu u Trpimirovoj ulici. U atraktivnoj se lokaciji ogleda i kvaliteta naših usluga. Ordinacija je uređena u modernom stilu, ali istovremeno stvara opuštajući ambijent kako bi se svi naši pacijenti osjećali ugodno i sigurno. Prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev dodatno doprinosi eleganciji ordinacije.

Usluge

Sa preko deset usluga na popisu, jedna smo od ordinacija koja može riješiti sve Vaše probleme. Bavimo se preventivnom i estetskom stomatologijom, zubnom protetikom i implantologijom, izradom mostova,ljuskica i krunica kao i liječenjem granuloma te dječjom stomatologijom. Svjesni smo važnosti održavanja oralne higijene pa pružamo usluge na najvišoj tehničkoj i estetskoj razini jer jedino tako možemo ostvariti željene i dugotrajne rezultate. 

Oprema i higijena

Vrhunska oprema je preduvjet za pružanje vrhunske usluge. Naša oprema i materijali sukladni EU standardima su jamac sigurnosti i higijene. Zubna ordinacija Studio Stradiot je opremljena najsuvremenijim dijagnostičkim i terapeutskim uređajima . Laserski uređaj ( kombinacija erbijum i neodim lasera ) koji se koristi kako za male kirurške tako i za parodontološke zahvate ali i za endodonciju i konzervativnu stomatologiju, RVG (radioviziografija), elektrokauteri i apex lokatori samo su dio naše bogate i visokokvalitetne opreme najeminentnijih svjetskih proizvođača. Radi vrhunskih higijenskih uvjeta, tu su još i kadice za dezinfekciju instrumenata ultrazvukom te potpuno automatizirani uređaj za sterilizaciju medicinskih instrumenata.Redovita biološka kontrola postupka sterilizacije pri Zavodu za javno zdravstvo u Rijeci jamči sigurnost svakom pacijentu. 

Naš tim

Iako predstavljeni na kraju, najvažniji dio ordinacije Studio Stradiot je naše stručno i ljubazno osoblje. Četveročlani tim sastavljen od visokoobrazovanih i iskusnih stručnjaka već dugi niz godina brine o dentalnim problemima naših pacijenata.

Dr. Zoran Dimitrijević  utemeljio je ordinaciju 1989. godine, a 1999. godine mu se pridružuje dr. Tamara Karleuša Stradiot.

Dr. Marko Končurat i prof. Alesandra Medved pojačavaju tim stručnjaka 2006. godine, a medicinska sestra Nataša Smajlagić zaposlena je u ordinaciji 2010. godine. Vođeni moralnim i profesionalnim načelima, u potpunosti se podređujemo svakom pacijentu i stavljamo mu na raspolaganje svoje bogato znanje.

Po čemu se razlikujemo?

Po prijateljskom i toplom pristupu pacijentima. Svakome od Vas pružamo individualni pristup te kroz uvodni razgovor dolazimo do problema, očekivanja i plana tretmana. Kvalitetna dijagnoza olakšava cjelokupni proces usluga. Zajedno s već spomenutom vrhunskom opremom i stručnim osobljem, na najugodniji mogući način rješavamo Vaše probleme.

Dobrodošli na stranice!

Sve informacije koje niste dobili u uvodnom predstavljanju možete pronaći na našim stranicama. Studio Stradiot će Vam također rado odgovoriti na pitanja poslana putem online upita.

Za ljepši osmijeh, Studio Stradiot!